LAJME / E Martë 9 Tetor 2018, 13:01

Fjeti në shtëpinë e shokut të ngushtë, kur u zgjua i ndodh gjema

Një 17-vjeçari në Shtet e Bashkuara i ka ndryshuar jeta përgjithmonë, pasi qëndroi për të fjetur një natë në shtëpinë e shokut të ngushtë.

Në mëngjes ai as nuk mundej të lëvizte as të fliste.

Shoku i tij mendoi se ishte thjesht i lodhur dhe e la në atë gjendje edhe për disa orë.

Por kur shoku i tij nuk lëvizi as pas disa orësh, ai njoftoi prindërit e tij.

Gjëja e parë një prindërit bënë ishte të njoftonin ambulancën.

Mjekët e vizituan djalin dhe u thanë që jeta e tij nuk do të ishte më si më parë.

Ai kishte pësuar një goditje gjatë gjumit në anën e majtë të trurit. Kjo gjë ndodh zakonisht tek të moshuarit, por në raste t rralla edhe tek të rinjtë. Per me shume Shikoni Videon