LAJME / E Premte 22 Qershor 2018, 16:04

Hidhni këtë në kafenë ose lëngun tuaj për të rikthyer shikimin dhe t’i thoni lamtumirë lenteve korrektuese

Megjithëse, të gjitha shqisat tona janë të rëndësishme dhe ne nuk mund të jetonim në mënyrën e duhur nëse ndonjëra nga këto mungonte. Megjithëse, mund të themi se ka disa që janë më vendimtare, si dhe pamja sepse nuk është e njëjta qëndrim pa e parë atë aromatik të shkurtër.

Por gjithashtu ka edhe mënyra që janë të interesuara për një bazë më të zakonshme dhe të përsëritshme dhe janë thjesht shikimi dhe dëgjimi ndoshta sepse erë, prekje dhe shije nuk zbulojnë që mund të ndikohen seriozisht nga disa faktorë, transmeton lajmi.net.

Nga ana tjetër, të gjithë e dimë se pamja është një nga shqisat më të vuajtura, si ekspozimi i gjatë ndaj gjërave si ndriçimi i ekraneve, dielli.

Veprime të tilla si leximi dhe gjëra të tjera që thjesht kërkojnë që ne të bëjmë aftësitë e tyre, të shkaktojnë veshin dhe lot në sytë tanë dhe, për rrjedhojë, mund të përfundojnë me probleme si miopi, astigmatizmi dhe vuajtja tjetër. Ky ilaç do t?ju ndihmojë të përmirësoni shikimin tuaj.

Përdorimi i lenteve korrigjuese duket të jetë diçka krejtësisht normale dhe e zakonshme, por nuk duhet të mendojmë se është normale që të kemi probleme të shikimit. Por përqendrohuni më shumë në parandalimin, kujdesin dhe përforcimin e këtij kuptimi, sepse nuk ka asgjë më të mirë se të shohësh mirë pa përdorimin e një aksioni, i cili do të ishte normal.

Por hej, kur kemi një dëmtim që nuk na lejon të shohim nga larg apo afër, ata në mënyrë të pashmangshme duhet të përdorin syze, por kjo nuk vërteton se ne nuk mund të vazhdojmë të përqendrohemi në sigurimin e përfitimeve ushqyese dhe shëndetin tonë vizual.

Po kështu, ka njerëz të lindur me probleme vizioni, kështu që ata nuk duhet të fajësojnë pacientin për t?i ekspozuar sytë dhe për të mos u kujdesur për to, por dëmi ishte tashmë atje. Prandaj, nëse doni të kujdeseni për shëndetin e syve tuaj, duhet të ndiqni vetëm ilaçin në vijim:

Përbërësit:

-Shafran (10 gramë)

ujë (1 filxhan)

Procedura dhe përdorimi:

Kulloni ujin, derdhni shafranin, lëreni për dhjetë minuta dhe përgatiteni për të pirë. Ju mund të shtoni një mjaltë të vogël për të përmirësuar shijen. Pini një filxhan të kësaj infuzioni dy ose tri herë në ditë. Kjo ka prona që do të ndihmojnë sytë tuaj.