LAJME / E Martë 19 Qershor 2018, 22:10

Trajtimi që eliminon thinjat natyrisht pa ekspozuar veten në kimikate

Për shkak të ekspozimit ndaj gjërave të ndryshme të rrezikshme në baza ditore, trupi ynë mund të dëmtohet në një farë mënyre.

Ashtu si edhe disa organe të tjera nga trupi ynë, flokët tona gjithashtu kërkojnë shtesat e domosdoshme për të ruajtur pamjen e shkëlqyer dhe të shëndoshë që ajo ka. Në këtë mënyrë, ne mund të shprehim ushqimin e mirë, si dhe ndryshimet hormonale, kujdesin, klimën e duhur dhe moshën si një nga përzierjet perfekte për flokët e shëndoshë.

Për shkak të kësaj, ka shumë teknika që mund të na fuqizojnë. Ka disa mënyra që mund të na ndihmojnë që të kemi flokët tanë me të mahnitshëm, megjithë gjasat që nuk mund t?i përziejmë përpara kohës që thonë faktorët. Vetëm një grimë themelore e tyre kanë një lidhje me një shërim standard, shumë të njëjtë me ngjarjen që ne do t?ju prezantojmë tani.

Përbërësit e nevojshëm:

-Mjaltë 1 lugë gjelle);

? Vaj ulliri (1 lugë gjelle);

? Ginger: (duhet 1 rrënjë të kësaj bime).

Përgatitja dhe përdorimi:

Ky trajtim natyror në shtëpi është shumë i lehtë për t?u përgatitur në mënyrë që të keni flokë të mahnitshme, deri në atë pikë sa do t?ju lë të habitur. Gjithcka që ju duhet të bëni është të merrni rrënjën e xhinxhefillit ta tpastroni e të merni gjithë lëngun e saj.

Në fund, duhet të bashkoni lëngun së bashku me dy substancat shoqëruese dhe t?i përzierni së bashku. Në këtë mënyrë ju do të keni trajtimin tuaj të duhur të flokëve shtëpi.

Ju duhet të përdorni këtë trajtim një herë gjatë javës në flokë të lagur. Ju duhet ta fuqizoni atë për të adresuar për rreth 40 minuta. Në fund, ju duhet të lani flokët ashtu siç e bëni normalisht me përbërjen tuaj të favorizuar dhe me një sasi të konsiderueshme uji.

Disa përfitime të tjera që xhenxhefil ka për flokët tona janë:

? Përshpejtimin e rritjes së tij;

? Flokë të fortë;

? Do të trashë fijet e flokëve;

? Eliminon zbokthin.