Studimi i fundit : Lidhja e fortë e flokëve të thinjur me problemet e zemrës, mësojeni

63

Studimet e bëra deri tani kanë konfirmuar lidhjen në mes të flokëve të thinjura dhe sëm. undjeve kardiova skulare.

Në një studim të bërë me 545 të rritur, atyre ju është bërë tomografia dhe angiografia, për të detektuar se a kanë ndonjë sëm. undje që lidhet me zemër.

Më pas, subjektet janë ndarë në dy grupe, në bazë të volumit të flokëve të thinjura dhe atyre që kanë pasur më pak thinja.


Si rezultat i këtij studimi është vërejtur se personat që kishin pasur thinja, ishin përballur më shumë me probleme kardiova skulare.

Gjithashtu është vërejtur se për shkak të këtyre problemeve kardiova skulare, njerëzit kishin tendencë të thinjen më shpejt.

Kjo është e lidhur edhe me str esin, pasiqë njerëzit që kanë më shumë stres kanë tendencë të përballen më shumë me probleme të zemrës dhe të thinjen më herët.

Sipas ekspertëve, nëse vëreni që ju kanë thinjur flokë për një kohë shumë të shkurtët dhe në moshë te re, atëherë është e preferueshme që të bëni një konsultë mjekësore, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.