Trishtim i madh! Ky është 20-vjeçari shqiptar që dha shpirt në mes të rrugës në Itali, pasi doli makina nga rruga

82

Një ak sid ent i rë ndë rrugor ka ndodhur në Breshia të Italisë. Ky ak s ident mësohet se ka marrë jetën e të riut nga Bagoja e Kavajës,. Klajdi Hallullit.

Mësohet se i riu 20-vjeçar ishte drejtuesi i mjetit, ndërsa po udhëtonte edhe me disa miqtë e tij.


Arsyeja e ngjarjes nuk dihet ende, teksa a ksi denti automobilistik ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës.

Bëhet me dije se makina ka dalë nga rruga dhe është për pl asur me një pemë dhe për pasojë ka marrë jetën e të riut, ndërsa ka pl agos ur lehtë dy të rinjë të tjerë si dhe ka lënë në gjendje të rëndë një tjetër.