Ergi Dini do festonte ditëlindjen sot/ Motra e tij të prek në zemër: S’ka kuptim pa ty

47

Ergi Dini, vëllai i talentuar i këngëtares Barabana Dini, u nda nga jeta 4 vite më parë. Sot, këngëtari do të mbushte 26 vjeç.

Motra e ti, Barbana, sot nuk e fshehu dot dhim bjen dhe shkroi disa fjalë prekëse dedikuar vëllait të tij në këtë përvjetor.


“Sot është dita jote e lindjes! Sa dh imbje e madhe është të kesh shumë gjëra për të thënë dhe të mos kesh mundësinë t’i thuash, sepse asnjë fjalë nuk ka më vlerë dhe nuk ndryshon asgjë…

Sa dhi mbje të jetosh pa ty, sa dhi mbje të mos kesh prezencën tënde për t’i dhënë kuptimin që kishte jeta me ty… Sa gjëra do të doja të t’i thosha”, ka shkruar Barbana.