Pas 10 vitesh lutje, nënës shqiptare i ndodh mrekullia/ Lind 5 fëmijë si drita

32

Një Nenë Kosovare ka lindur 5 fëmije pas 10 vitesh martese ne spi taIin shtetërore.


Ndërsa ka falënderuar shtetin për kujdesen e mire ndaj saj dhe fëmije. Ditë më parë, 41 vjeçarja nga Prishtina e solli në jetë fëmijën e saj të fundit në kushte shtëpie.

Nje ditë më pas, ajo është dërguar në spi taI ku po vazhdon të qëndrojë, me foshnjën e cila raportohet të jetë në gjendje stabile.Ajo thotë se shtatzënia e saj ka qenë e paplanifikuar dhe se lindja ka ndodhur aq shpejt sa nuk ka pasur kohë për të shkuar në spi taI.

“Vjehrra më ka ndihmu… më mirë në sp itaI se është kujdesi më i mirë dhe pritja më e mirë”, thotë tash kur pas lindjes po e rimerr veten. Ajo thotë se shkalla e lartë e tensionit ka qenë arsyeja pse ajo kreu lindjen në shtëpi, larg kujdesit mjekësor.“Planifikimi ka qenë vetëm tre po qe Zoti deshti kështu.