Kush është djali që mori në qafë minorenen e h umbur në Vlorë? Babai: E ka emrin Silvi

32

14-vjeçarja Ergita Liço vazhdon ende të jetë e hu mbur. Prej tre ditësh ajo është në kër kim nga familjarë dhe po licia, por nuk ka ende asnjë gjurmë të saj. Babai i saj tha për mediat, se vajza ishte parë ën një hotel në Lushnje, por nuk dihet asgjë për fatin e saj.


Babai shprehet se vajza ka bërë një telefonatë të dys himtë me një djalë që quhet Silvi, por nuk di detaje të tjera për zhdu kjen e të bijës.

Ergita Liço ka humbur në orën 23:30 të së mërkurës. Babai i saj rrëfen se i biri i kishte kërkuar të shkonte në shtëpi, por kur ai dhe e shoqja kishin hyrë brenda nuk e kishin gjetur në banesë.