(Video) Me shqiponjën në gjoks, shikoni kush është shqiptari që ua bën 8 me 2 grekëve: Ja si rreshtohen para tij

31

Pamje të pazakonta janë publikuar nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rre sht të gjithë të bu rgosurit, duke vendosur li gjin brenda mureve të godinës.


VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dën uar me b urg përj etë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të b urgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llo gari.