Ka pasur apo jo shpirt? Pasi i mori jetën nënës, 44-vjeçari dëshmon: S’pendohem, u kam lënë amanet vajzën dhe vëllanë

32

Detaje trond itëse janë zbardhur nga ngjarja në Pogradec.


Olsi Çekiçi, 44 vjeç, i mori jetën nënës së tij. Në momentin që pol icia ka mbërritur në vendngjarje dhe ka parë trupin e 70-vjecares të ndarë në dy pjesë, ai i tha të mos afroheshin e të bëheshin pis me g ja k pasi ishte me magji.

Mësohet se në pol ici Olsi është shprehur:

Nuk pendohem, kjo do të ndodhte një ditë, amanet vajzën dhe vëllanë.