Momente zie! Pamje të tjera që të prekin zemrën, priftit i bie tavani mbi kokë kur lutej: Zot ku…

47

Me dhjetëra video po qarkullojnë nga Bejruti, të cilat tregojnë tme rrin që kanë përjetuar vendasit që ishin atë moment pranë zonës së portit.


Një prift i cili predikonte pa praninë e besimtarëve, për shkak të situatës me Covid-19, dhe filmohej në transmetim direkt që mesha e tij të ndiqej nga shtëpia u gjend në një situatë të sikletshme, por fatmirësisht shpëtoi me lëndime të lehta.

Siç shihet në video, fillimisht ikin dritat, ndërsa prifti vijon për pak sekonda i befasuar meshën.

Ndërkohë, vala e shpë rthimit sjell edhe sh katërrimin, e tavanit, nga i cili prifti largohet me vrap, ndërsa personi që e filmonte hedh telefonin në panik për të dalë edhe ai jashtë.