Përsëritet historia e Kombinatit/ Gruaja mban trupin e nënës për javë të tëra në dollap

25

Eshtë e pamundur që mendja njerëzore të kuptojë atë që ndodhi natën e kaluar, në Kallithea të Greqisë, kur u zbulua se një grua 58-vjeçare e mbajti ku fomën e nënës së saj të mbyllur në dollap për tre javë të tëra.

Sipas dëshmive të fqinjëve, 58-vjeçarja, e cili u transferua sot me urdhër të një prokurori në një institucion psikiatrik, kishte përjetuar që në një moshë shumë të re vështirësitë e jetës.


Të gjithë e përshkruajnë atë si një krijesë të t orturuar, e cila u bë v iktimë e ab uzimit s eksual brutal nga babai i saj dhe me nënën që nuk ishte në gjendje ta ndihmonte.

Siç thuhet, kur u rrit ajo u transferua në Rodos, ku punoi dhe u kthye në shtëpinë e vet, kur u informua se babai i saj kishte vd e kur. Fqinjët e kujtojnë si një grua që pikturonte zemra në muret e jashtme të shtëpisë, përshëndeste njerëzit dhe ulej me orë të tëra në një cep të caktuar të çatisë. Shumë herë ajo futej edhe në debate të nx ehta me nënën e saj 92-vjeçare, deri në atë pikë sa e nxori jashtë shtëpisë.

58-vjeçarja, pasi u gjet në dollap tr upi i 92-vjeçares, në dëshminë e saj i tha po licisë se nëna e saj v diq nga shkaqe natyrale në 7 korrik dhe se ajo nuk kishte informuar askënd, pasi nuk kishte para për v arrosjen e saj. Sidoqoftë, ekzaminuesi mjekësor pritet që sot të përcaktojë shkaqet e sakta të v dekjes së gruas së moshuar.