Elvis Naci emocionon me urimin e tij për Kurban Bajramin/ Krijuesi i Gjithësise ju dhëntë shëndet, mirësi dhe…

17

Në këtë ditë nuk kishte si të mungonte edhe urimi për shqiptarët edhe nga Elvis Naci.


Me anë të një postimi në rrjetet sociale, ai ka uruar gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

Postimi i plotë:

Gëzuar K ur ban Bajramin vëllezër dhe motra të nderuara! Krijuesi i Gjithësise ju dhëntë shëndet, mirësi, begati dhe lumturi në familjet tuaja! Amin!”

Krahas këtij postimi ai ka publikuar edhe një foto të ëmbël të familjes së tij.