Zgjidhni një gur dhe lexoni sekretin që ju përket juve

168

Zgjidhni gurin që ju intereson tani, jo ngjyrën tuaj të preferuar! Më poshtë është një shpjegim i zgjedhjes suaj dhe çfarë zbulon për ju.

Guri blu

Nëse keni zgjedhur numrin e gurit 1, duhet të punoni në aftësitë tuaja të komunikimit.

A keni nevojë të flisni për atë që është në mendjen tuaj? A jeni të ndershëm në lidhje me ndjenjat tuaja, për veten ose për dikë tjetër?

A jeni duke dëgjuar të tjerët në mënyrë efektive? Guri është ngjyrosur me ngjyrë blu, kështu që mund të tregojë se nuk jeni besnikë ndaj vetes.

Loading…


A keni veshur një maskë gjatë gjithë kohës, duke mos i lejuar të tjerët të shohin të vërtetën? Të gjithë jemi unikë dhe kemi talent dhe aftësi individuale: askush tjetër nuk është si ti.

Është koha për t’i treguar botës të vërtetën dhe të bukurën:

Guri i gjelbër

Zgjedhja e këtij kristali përfaqëson nevojën për të shëruar ose për t’u kthyer në qendër të vetes. A jeni mbyllur për shkak të plagëve të së kaluarës?

Ndoshta keni vështirësi në bërjen e miqve. Atëherë kjo mund të jetë koha për të filluar për të ushqyer veten dhe të lejoni të keni më të mirë që jeta ka për të ofruar.

Guri i verdhë

Ky gur është qendra jonë e pushtetit dhe vendi i vullnetit. A ia jepni fuqinë tuaj të tjerëve? A i lejonin të tjerët të kontrollojnë jetën tënde?

Ju mund të jeni bërë të varur nga të tjerët dhe / ose të keni vetëbesim të ulët.

Tani është koha të përqendroheni në menaxhimin e jetës suaj. Kaloni pak kohë në meditim të qetë dhe përqendrohuni në atë që doni të krijoni në jetën tuaj.

Po, ju keni fuqinë për të krijuar realitetin tuaj.

Ju ëndërroni gjëra të mëdha dhe e dini se jeni në gjendje të ndiqni ëndrrat tuaja.