Një 3-vjeçar zhduket gjatë një pikniku familjar. 24 orë më vonë qeni i fqinjëve ulet në një pikë specifike, pastaj shtrihet në tokë, askush nuk e kupton, më pas shtangin të gjithë

202

Një histori tra, gjike që përsëritet, terrori i çdo prindi. Një e diel në mal, çifte me fëmijë që mblidhen së bashku, një top dhe një tendë janë ato që u nevojiten. Burrat janë duke u përgatitur për të ngritur çadrën dhe gratë përgatisin drekën dhe rregullojnë detajet, fëmijët luajnë dhe qeshin.

Erza është tre vjeç, është më i vogli dhe nëna e shikon atë me kujdes, një moment papritur gruaja kthehet, nuk e sheh atë, e thërret një, dy ose tri herë … .Kërkon ndihmë, të gjithë nisin kërkimin e të voglit, të gjithë nxitojnë, njëzet minuta shikojnë përreth dhe pastaj thërrasin policinë. Të gjithë janë të dëshpëruar, sidomos prindërit.

Janë 200 persona në kërkim të fëmijës, policë dhe vullnetarë, agjentët e dinë se 24 orët e para janë vendimtare, nëna është në gjendje të fikëti.

Loading…

Shpresa për ta gjetur atë pas orëve të para bie në mënyrë drastike çdo minutë, shkruan ShkodraNews. Një fqinj i familjes arrin aty, ka një qen të trajnuar në kërkime dhe Erza shpesh luan me të, ata e njohin njër-tjetrin dhe kjo nuk është gjë e vogël! Qeni fillon të lëvizë, ecën vetë, nuk ndalet, dikush e kupton se ai ka gjetur diçka dhe në heshtje e ndjek atë.

Miku me 4-këmbë nuk kthehet pas për asnjë moment, futet nëpër bimësi të dendur, disa njerëz mendojnë se është i lodhur, më pas nuk do të lëvizë nga atje dhe qëndron duke pritur për të zotin e tij disa sekonda … pastaj papritur ai shtrihet në tokë.

Kjo ishte pika, e sigurtë fëmija duhej të ishte atje. Në mes të gëmushës gjendet fëmija, i mpirë, por është e gjallë dhe dërgohet me nxitim në spital, shkruan ShkodraNews.

Erza mund të ketë ndjekur diçka dhe e humbi orientimin dhe i ftohti, lodhja dhe frika e madhe pothuajse e kishin vr, arë. Tani ai është mire dhe ai ka një mik të veçantë që e viziton atë në spital, qeni i fqinjit! Bravo qenit!