Si të luftoni hemorroidet me këtë përbërës që nuk u shkon në mendje

262

Lëvorja e pishës ka flavonoide të cilat kanë një efekt të shkëlqyer në shërimin e hemorroideve.

Bëhet fjalë për ekstraktin e pishës franceze i cili quhet piknogenol dhe shkencëtarët gjermanë nga Universiteti i Mustarit thonë se ky bar bën mrekullinë.

Loading…

Mjafton që ju të aplikoni 300 mg nga ky ekstrakt si dozë ditore për vetëm një javë dhe simptomat dhe dhimbjet do të ulen 4 herë më shumë se me çdo ilaç tjetër. Gjithashtu gjakderdhja anale do të pushojë. Në bashkëpunim me shkencëtarët italian të Universitetit G.D’Annunzio është zhvilluar hulumtim i 80 njerëzve të cilët vuajnë nga hemorroidet e jashtme, dhe të cilët në fund të studimit kanë pohuar uljen e intensitetit të dhimbjeve, shkurtimin e kohëzgjatjes së simptomave dhe reduktimin e gjakderdhjes. Përveç largimit të përkohshëm të simptomave, ekstrakti ndihmon edhe në pengimin e përsëritjes së sëmundjes.