Punonte si pastruese në Selanik, shqiptarja u bën të pap riturën dhe fu ndos keq grekët

107

Një shqiptarë që punonte si ndihmëse shtëpiake në Selanik ka përfunduar në pr-angat e poli-cisë. Ajo aku-zohet se ka vje-dhur bizhu dhe para cash në shtëpitë ku punonte, në periferi të Selanikut.

Loading…

Janë katër vje-dhje të cilat i janë faturuar shqiptares nga shtatori i vitit të kaluar deri në shtatorin e këtij viti.

Gruaja ka punuar si shtëpiake ose është kujdesur për të moshuarit. Sipas policisë, duke shfrytëzuar mungesën e punëmarrësve ose paaftësinë e të moshuarve për ta mbajtur nënë vëzhgim për shkak të sëm-undjes, ajo ka vje-dhur 1,200 euro para cash dhe bizhuteri me vlerë 13,000 euro.

Vje-dhjet kanë ndodhur në zonat Thermi, Tagarades dhe Rissi. Oficerët, të cilët po hetonin rastin, bënë arre-stimin paraprakisht të shqiptare për mungesën e lejes së qëndrimit në Greqi.

Në të njëjtën kohë, dosja e çështjes për vje-dhje është dërguar në Prokurorinë Publike të Selanikut për hetime të mëtejshme.