Pasi e përdhu.nuan e hodhën në det/ 19-vjeçari shqiptar flet për vr.asjen e studentes në Rodos: Kalova tm.err, ende dridhem kur …

127

I riu shqiptar, Aleksandër Luca, i akuzuar për përdhu.nimin dhe vr.asjen e studentes Helena Topaloudi është vetëshpallur i pafajshëm në Gjykatë.

Gjatë gjyqit, 19-vjeçari shqiptar dhe se ai ishte i pafajshëm dhe se ishte futur në bu.rg padrejtësisht.

“Unë jam i pafajshëm, jam në b.urg padrejtësisht. Gjithçka ka kohën e saj dhe gjithçka do të korrigjohet,”-tha ai, kur u pyet nga gazetarët për v.rasjen e studentes.

Loading…

Më pas në Gjykatë i përballur me shokun e tij, Luca dhe i pyetur lidhur me ngjarjen u shpreh: Nuk dua të kujtoj tme.rrin që kalova. Ishte e tm.errshme. Unë nuk dua t’i kujtoj ato sepse thjesht po dridhem nga ideja.

Aleksandër Luca dhe Manolis Koukouras akuzojnë njëri-tjetrin për v.rasjen e 21-vjeçares mbrëmjen e 28 Nëntorit.

Trupi i 21-vjeçares u gjet i hedhur në shkëmbinj në det. Pasi ishte dhu.nuar nga dy të rinjtë, ata i kishin lidhur këmbët, e kishin go.ditur në kokë dhe më pas trupin e kishin hedhur në det.

Pavarësisht plagëve të marra, sipas ekspertiza mjeko-ligjore vd.ekja e Elenit ishte shkaktuar nga mby.tja. Që do të thotë se studentja ka qenë gjallë në momentin kur e hodhën në det.