I kishin dale disa qime ne vesh : Mjeket i thone qe tregon dicka ser.ioze per shendetin

239

Trupi i njeriut në disa pjesë është i mbuluar nga qimet, disa kanë qime edhe në fytyrë dhe kjo ndodh për shkak të hor.mon.eve. Por qimet në fytyrë janë të zakonshme dhe nuk përbëjnë asnjë rre.z.ik për shëndetin. Por nëse ju shfaqen qime në vesh kjo është diçka me të vërtetë shqetësuese.

Një gjë e tillë ka ndodhur me një të ri në Amerikë, i cili mund të kishte pësuar një at. ak në ze. mër. Mjekët i kanë thënë se në se do të kishte ardhur më vonë për vizitë nuk do e kishte kaluar ata. kun.

Loading…

Qimet që mbijnë në vesh tregojnë se ze. mra juaj nuk është duke funksionuar si duhet. Ky gjë është bërë e ditur që në vitin 1984, nga mjeku Richard F. Wagner i Universitet Mjekësor të Bostonit.

Ai së bashku me kolegët e tij dolën në përfundimin se ka një lidhje midis veshit dhe ze. mrës sepse ekziston një lidhje e fortë midis qimeve të kanalit të veshit dhe sëm. un. djes së art.eries kor.on.are.

Për këtë ata kryen edhe një studim ku morën pjesë 43 meshkuj dhe 20 pjesëmarrëse femra, dhe rezultoi se 90 % prej tyre kishin një rrudhë diagonale në vesh dhe përjetuan një su. lm ka.rdi. ak