Nga 1 fik çdo ditë, për 40 ditë rresht! Ilaçi më i fuqishëm natyral i sugjeruar nga doktori më i famshëm

356

40 fiq për 40 ditë … Ilaç natyral i cili do të ju ringjallë organizmin! Fiqtë janë mjaft të dobishëm, si të freskët, poashtu edhe të thatë, kurse konsumimi i atyre të freskët, frut i sapo mbledhur është një luks që nuk mund ta shijojë gjithkush.

Por, egziston recetë e shkëlqyer me fiq të thatë të cilët vërtetë e rigjenerojnë trupin tuaj!

Loading…

Përbërësit:

– 40 fruta fiq të thatë

– vaj ulliri

Përgatitja:

Vendosni fiqtë në kavanoz qelqi dhe mbuloni me vaj ulliri. Mbyllni kapakun dhe e leni në frigorifer. Pas 40 ditëve, mund ta konsumoni këtë ilaç natyral.

Përdorimi:

Një fik nga kavanozi në stomak bosh ndihmon në forcimin e shëndetit dhe zgjidh problemet egzistuese shëndetësore. Ndihmon në rregullimin e punës së traktit gastrointestinal Përbërja e madhe e fibrave në fiq ndihmon humbjen në peshë dhe pastrimin e organizmit nga toksinat Fiku është i pasur me kalcium i cili absorbohet lehtë dhe është i domosdoshëm për njerëzit me mostolerancë për laktozën Kaliumi, i cili ndodhet me shumicë në fiq, forcon zemrën Fiqtë përmbajnë sasi të madhe antioksidantësh, të cilët përmirësojnë sistemin imunitar dhe shëndetin në përgjithësi Përmirëson gjendjen e lëkurës dhe unifikon tenin e fytyrës Konsiderohet si mjet i shkëlqyer për shërimin e pagjumësisë dhe të vjellurave në mëngjes.