Largojeni këtë bimë nga shtëpia, ja si ja morri jetën djaloshit për vetëm një minutë

266

Ndërsa thonë se ka gjithçka në këtë botë ka gjëra të mira ashtu edhe të këqija, e njejta ndodh edhe në botën e bimëve.

Shumica prej nesh pajtohemi që shtëpia jonë ka nevojë për diçka të gjelbër, siç thuhet.

Loading…

Djaloshi 5-vjeçar Estaban, futi aksidentalisht gjethen e një bime në gojë, ndërsa gjuha dhe goja e tij u ënjtën aq shumë sa që ia morrën frymëmarrjen dhe e çuan deri në fatkeqësi, transmeton Gazeta Shneta. Nëna kujdes me këtë produkt, kjo grua e aplikoi tek foshnja e saj por ja morri jetën Bima e ashtuquajtur “Dieffenbachia Amonea” po konsiderohet mjaft e rrezikshme, saqë po thuhet se morri jetën e 15 adoleshentëve në vetëm një minutë.

Për bimën thuhet se ka një përbërës kimik të ashtuquajtur “Diefenbaker”, e cila shkakton rrezikun tek bima. Ky raport u morr nga qendra spitalore të ndryshme në Amerikë, i cili detyrimisht duhet të përhapet tek prindërit e tjerë.