Kjo është sfida 14 ditore që nuk ka ngelur njeri pa e provuar! Nuk do keni kurrë uri dhe do humbisni 9 kg

313

Me këtë sfidë 2 javore do të jeni në gjendje të humbni deri në nëntë kilogramë duke konsumuar lëng limoni, i cili do t’ju ndihmojë të digjni yndyrën shumë shpejt dhe do të shpëtoni nga të gjitha substancat helmuese të akumuluara në organizmin tuaj!

Kjo rutinë me lëngun e limonit duhet të pihet çdo mëngjes me barkun bosh dhe duhet të prisni 45 minuta për të ngrënë mëngjes.

Loading…

Të kesh një figurë ideale nuk është kaq e lehtë, por ju duhet të ndiqni këto hapa!

Në ditën e 1: Pini lëng limoni në një gotë ujë të vakët ose ujë në ambient temperaturë të dhomës, por sigurohuni që nuk është e ftohtë!

Në ditën e 2-të:Pini lëngun e dy limonave në dy gota ujë. Ëmbëlsoheni me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 3-të: Pini lëngun e tre limonave në tri gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 4-të: Pini lëngun e katër limonave në katër gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 5-të: Pini lëngun me pesë limona në pesë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 6-të: Pini lëngun e gjashtë limonave në gjashtë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 7-të: Pini lëngun e shtatë limon në shtatë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 8: Pini lëngun e gjashtë limon në gjashtë gota ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 9-të: Pini lëngun prej pesë limonesh në pesë gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 10: Pini lëng prej katër limon në katër gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.

Në ditën e 11-të: Pini lëngun me tre limona në tre gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 12-të: Pini lëngun e dy limonave në dy gota uji. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën e 13-të: Pini lëng limoni në një gotë me ujë. Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë

Në ditën 14-të: Pini lëngun prej tre limon në dhjetë gota me ujë të freskët Ëmbëlsoheni atë me një lugë çaji mjaltë.