Nëse hani hudhër me mjaltë për një javë, ja çfarë i ndodh trupit tuaj

267

Hudhra mund të bëjë mr. ekulli në shëndetin tuaj! Sipas studimeve shkencore hudhra mund të fo.rcojë sistemin imun kundër baktereve dhe mund të ndikojë për të mirë në zemrën tuaj. Një përzierje e re e cila përf.shin mjaltë dhe hudhër është bërë h it kohët e fundit online. Shumica prej nesh tashmë e dimë se hudhra është e mirë për ne, por a e keni ditur se ajo mund të kombinohet me mjaltë për përfitime më të mëdha? Hudhra është e njohur për r. eduktimin e efekteve të arte. riosklerozës.Në një h. ulumtim të kryer në Los Anxhelos nga Instituti për H. ulumtime Biomjekësore “Harbor-UCLA”, u gjet se hudhra mund të par. andalojë përparimin e sëm. undjeve të zemrës.

Loading…

Hudhra jo vetëm që ju ndihmon në lu. ftimin e sëm. undjeve të zemrës, por ajo ju ndihmon gjithashtu edhe në re. duktimin e sht. ypjes së lartë të gj. akut. Kombinimi i mjaltës me hudhër jo vetëm që është i shijshëm, por edhe duket mirë. Mjalti është një produkt që ka treguar se red.ukton kollën kur merret gjatë gripit. Ta merrni këtë pë. rzierje në mëngjes para gjitha ushqimeve tjera, do t’ju përgatisë për gjithë pjesën tjetër të ditës. Përfitimet shëndetësore nga hudhra janë të mëdha, poashtu edhe nga mjalti. Nëse i kombinoni këto dyja së bashku do të përgatisni një ‘bo. mbë’ për të gjitha komplikimet shëndetësore që mund t’i keni. Konsumojeni pë. rzierjen me një lugë mesatare çdo mëngjes, dhe ndjehuni të shëndetshëm gjatë gjithë ditës.