Kjo pije është e shkëlqyer! Shëron dhimbjet e kockave për të gjithë moshat

974

Duhet patjetër të provoni këtë recetë, sepse do të mrekulloheni me rezultatet e saj. Kjo metodë është e shkëlqyeshme dhe ndihmon në zbutjen dhe eliminimin e dhimbjeve të eshtrave. Nuk jeni të detyruar të shpenzoni para në produkte të shtrenjta.

Në të vërtetë, ju nevojiten vetëm dy përbërës të cilët janë uji dhe kloruri i magnezit. Sigurisht, kloruri i magnezit ёshtё pёrgjigjia mё e mirё pёr atё qё kёrkon njё shtese tё nevojshme tё magnezit, si parandalues ose mjekues tё sëmundjeve.

Loading…

Si t’a përgatisni:

Vendosni 1 litër ujë në një enë dhe vlojeni. Pasi të vlojë, e hiqni nga zjarri dhe e lini të ftohet në temperaturë të dhomës. Kur ta ketë arritur këtë temperaturë, i shtoni 33 gramë klorur magnezi pluhur. Para se të filloni ta merrni ilaçin, duhet ta dini dozën e duhur. Personat që e përdorin duhet të kenë së paku 10 vjeç.

Përdorimi:

Personat midis moshës 10 dhe 40 vjeç: vetëm gjysmë gote në mëngjes

Personat midis 40 dhe 70 vjeç: një gotë në mëngjes

Personat nga 70 e më të moshuar: një gotë në mëngjes dhe një në mbrëmje

Të mirat e klorurit të magnezit:

-Zbut dhimbjen e kokës

-Mbron enët e gjakut

-Përtërin trupin

-Shton energjinë

-Mbron nga gripi dhe ftohjet

-Përmirëson tretjen

-Ndihmon kundër kancerit

-Zbut ngërçet menstruale

-Mbron nga reumatizmi dhe osteoporoza

-Shton libidonë

-Mbron nga reumatizmi dhe osteoporoza

Kjo përzierje përdoret për 21 ditë në muaj. Nëse dhimbjet vazhdojnë riniseni pas 1 muaji.