Përzierja që shkatërron kancerin për 42 orë

144

Një lëng i veçantë i përbërë nga një perime që të gjithë ju e pëlqeni. Kjo perime është quajtur panxhar dhe është plot me vitamina të shumta nga grupet B2, B6, B1, C, acid folik, antioksidantë, por edhe minerale të shumta, si kalcium, magnez, hekur, fosfor, kalium, zink, dhe sodiumit.

Ekspertët mjekësorë dhe pacientët që e kanë provuar tashmë këtë lëng pretendojnë se në qoftë se e konsumoni siç duhet, kanceri mund të zhduket në vetëm 42 orë! Është e mahnitshme, apo jo?

Loading…

Panxhari është një perime që ka efekte të shumta të fuqishme antikancer. Ajo ka një përmbajtje veçanërisht të lartë të ‘betaine’, një aminoacid që tashmë është provuar se mund të vrasë qelizat malinje në indet e tumorit. Hidhni një sy recetës!

Përbërësit:

Panxhar (rreth 55%).
Rrënjë selino (rreth 20%).
Karota (rreth 20%).
Patate (rreth 3%).
Rrika (rreth 2%) (mollë toke ose lule kala).

Përgatitja:
Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përziejeni! Kaq ishte! Sigurohuni që të përgatisni lëng të freskët gjithmonë! Pijeni atë dy herë në ditë!

Rekomandim:
Sigurohuni që nuk po e teproni me këtë pije! Gjithmonë konsumojeni atë në mënyrë të moderuar! Dëgjojeni trupin tuaj! Lëngu do të japë efekte të jashtëzakonshme!