Vini re! Nëse shihni këtë vijë ndarëse tek shalqini, hidheni menjëherë

223

Hmm! Përveçse ky frut i mrekullueshëm është freskues, gjithashtu ka përfitime të ndryshme shëndetësore.

Ai eshtë i pasur me vlera ushqyese dhe me kalori të ulëta, kështu që mund të përdoret për të humbur peshë ose nëse dëshironi të jetoni shëndetshëm.

Është gjithashtu i përbërë nga minerale, si dhe vitamina.

Loading…

Një nga pjesët më të vlefshme të çdo shalqini janë farat. Ato mund të parandalojnë sëmundje të ndryshme, ndër të cilat edhe kancerin.

Po ashtu mund të trajtojnë hipertensionin, arteriosklerozën etj. Megjithatë, sigurohuni për një gjë herën tjetër që do të konsumoni shalqi, shkruan Shije. Nëse vëreni vrima të mëdha dhe të çara në mes të shalqinit, kur e hapni, hidheni në çast.

Kjo do të thotë se kjo vizë në mes është krijuar sintetikisht dhe jo e prodhuar natyrshëm. Ajo mund të provokojë shfaqjen e tumoreve ose çështjeve neurologjike që ne të gjithë e dimë se janë shumë të vështira për tu trajtuar.

Kini kujdes herën tjetër kur blini një shalqi! Shëndeti juaj është gjëja më e rëndësishme që keni!