Zgjidhni kafshen/shpendin tuaj shpirtëror dhe lexoni mesazhin

449

Bufi- Nëse totemi që keni zgjedhur është formë e një buf, kjo do të thotë që ju jeni një person i qetë dhe paqësor. Bufët mund të shohin në errësirë për shkak të natyrës së tyre dhe mund ta ndjejnë nëse dikush po gënjen dhe çfarë qëndron pas synimeve të tij. Dituria e bufit ju jep pjekuri dhe përgjegjësi. Ju jeni të rëndësishëm për njerëzit rreth jush si një burim lehtësimi dhe ngushëllimi. I përballoni problemet e jetës me qetësi të pashembullt. Ju gëzoni kur kaloni kohë larg nga të gjithë në vetmi, larg nga ngutja dhe nxitimi i jetës së përditshme. Shpirti juaj i brendshëm mund të shohë gjëra që shumica e njerëzve nuk mund ta shohin.

Loading…

Shqiponja- Nëse totemi që keni zgjedhur është ai në formën e një shqiponje kjo do të thotë që ju jeni një person shumë i vendosur, i cili nuk e lejon veten të demoralizohet ose të ndalet nga pengesat që jeta i vendos përpara tij.- Shqiponja zgjedh të ndjekë vazhdimisht qëllimin e saj derisa ta arrijë. Edhe pas përfundimit të një misioni, nuk ka kohë për të pushuar dhe nis një udhëtim i ri. Forca juaj e vërtetë qëndron në dëshirën tuaj të zjarrtë për të fluturuar përtej hënës. Dëshira është aq e zjarrtë sa zjarri dhe kjo e bën shpirtin tuaj unik në krahasim me të tjerët, zjarri që digjet në zemrën tuaj ju lejon të jeni një yll i ndritshëm në gjendje të udhëzojë njerëzit rreth jush. Një udhëzues i vërtetë shpirtëror.

Demi- Nëse totemi që keni zgjedhur është në formën e një demi do të thotë që je një njeri me guxim të madh dhe pavarësisht nga dështimet e hasura gjatë udhëtimit tuaj ju nuk hiqni dorë dhe vazhdoni të guxoni të jeni të pavetëdijshëm për rreziqet që mund të fshihen pas këtyre neglizhimeve. Përkundër kësaj, aspekti që ju karakterizon më shumë është përulësia juaj. Ky totem tregon se ju keni një shpirt që lulëzon në ndihmën ndaj të tjerëve më shumë se vetes. Fuqia juaj e vërtetë shpirtërore është aftësia juaj për të frymëzuar të tjerët që të jenë më të mëdhenj. Ju jeni një shembull i shkëlqyer për t’u ndjekur.

Ariu- Nëse totemi që keni zgjedhur është ai në formën e një ariu do të thotë që je një person i patrembur dhe shumë i mirë për të kapërcyer situata të vështira dhe shqetësuese gjithashtu ju jeni gati për të marrë drejtimin kur të tjerët nuk e lëvizin gishtin. Ky totem zbulon se shpirti yt është i lirë dhe i egër si një arush, gati për të mbrojtur veten kundër kujtdo që është i sigurt. Fuqia juaj e vërtetë shpirtërore është të konkretizoni vullnetin tuaj pa përpjekje

Ujku- Nëse totemi që keni zgjedhur është ai në formën e një ujku, kjo do të thotë që ju jeni një person unik. Në fakt, ky totem mishëron të gjitha cilësitë e atyre të mëparshme: ju keni një shpirt të veçantë. Ju jeni sigurisht një person i vetëm por në të njëjtën kohë ju e dini që mund t’i besoni plotësisht vetes tuaj. Ju keni një personalitet misterioz që vendosni ta zbuloni vetëm për pak njerëz, të ndërlikuar, sepse asgjë për ju nuk është e bardhë ose vetëm e zezë, por me ngjyra. Fuqia juaj shpirtërore është aftësia për të identifikuar, perceptuar njerëzit e tjerë dhe shikoni në shpirtrat e tyre, si të lexoni një libër. Ju keni mundësinë të shihni se çfarë njerëzit po përpiqen të fshehin.