Fëmija që mendon se është djalë, tregon shumë për ty

184

Zbuloni sa rebelë jeni! Në pamje të parë, cili fëmijë mendoni se është djalë?

1 – Ju jeni 90 % rebelë- Ju jeni të pavarur, të fortë dhe shumë emocionalë. Nëse e pëlqeni dicka, ju do të provoni ta merrni dhe nëse është e ndaluar. Si një person i lindur me gjak aventurier, ju nuk keni frikë që të merrni sfida të reja. Ju jeni një person me jetë të pasur shpirtërore dhe me entuziazëm për jetën. Për këtë arsye, mbani gjithmonë personalitetin rebel për të jetuar dhe ndjekur pasionin tuaj.

Loading…

2 – Ju jeni 45% rebelë- Ju jeni të sjellshëm, të dëgjueshëëm dhe rrallë bëni gjëra të cmendura që janë kundër normave shoqërore. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se nuk e njihni rebelimin. Thellë brenda jush është fshehur një vullkan që është gati të shpërthejë. Ju keni dëshira dhe emocione të forta. Normalisht ju jeni një qytetar shembullor i shoqërisë, por në një moment jeni gati të rebeloheni, pavarësisht se bëni gjithcka që ju pëlqen.

3- Ju jeni 20% rebelë- Ju jeni person me zemër të mirë, që e do sigurinë dhe dëshiron të ketë gjëra familjare në vend që të kërkojë për gjëra të reja dhe aventureske. Për më shumë, ju jeni person që punon dhe keni jetë strikte me principe, urren improvizimin dhe jo organizimin. Ju jeni shumë i respektuar, mendoni disa herë para se të bëni dicka dhe nuk bëni asnjëherë gjëra sipërfaqësore. Shumë njerëz do të mendojnë se jeni të mërzitshëm dhe të thatë. Megjithatë, jeni të kënaqur me atë që keni.

4 – Ju jeni 70% rebelë- Ju jeni person liberal që urren të nënshtrohet ndaj normave shoqërore. Ju jeni gati të shkoni kundër rrymës, nuk keni frikë ti jepni jetës një dritë duke qenë të ndryshëm nga të tjerët. Megjithatë, e dini ku janë limitet. Me pak fjalë, jeni rebelë me principe. Jeni mjaft të arsyeshëm dhe të zgjuar për të kuptuar pasojat e asaj që do të bëni.