Çfarë kuptimi ka kur shihni në ëndërr një person që urreni?

273

Sipas ekspertëve nëse shikoni në ëndërr dikë që urreni, do të thotë që ky person është shpesh në mendjen tuaj. Në ëndërr ju dalin, ato gjëra që ju mendoni gjatë kohës që jeni zgjuar. Gjithashtu, shtohet se nuk duhet të bëheni merak, sepse nuk është diçka shqetësuese. Mos prisni t’ju ndodhë ndonjë gjë e keqe, prandaj qetësohuni!

Loading…

Njerëzit ose gjërat e mërzitshme na shoqërojnë edhe në gjumë. Supozohet të jeni duke pushuar, por sërish gjërat që ju shqetësojnë do ju shfaqen, nuk i shmangni dot. Të gjitha këto mendime dhe ndjenja së bashku krijojnë lloje të ndryshme emocionesh. Sipas ekspertëve, ëndrrat janë ndoshta manifestimi i këtyre mendimeve dhe ndjenjave. Prandaj, nuk duhet të mërziteni nëse dikush ju urren, sepse ju shikonka edhe në ëndërr.