Uthull hudhre për të parandaluar rënien e flokëve dhe trajtuar zbokthin

218

Hudhra ndihmon për të zgjatur flokët dhe për të parandaluar rënien tyre, si dhe për të rritur volumin. Ajo gjithashtu përmban vitamina dhe elementë të rëndësishme që funksionojnë për të ushqyer flokët, për të pastruar kokën nga zbokthi dhe eliminuar kërpudhat.

Loading…

Përdorimet më të mira të uthullës dhe hudhrës:
Për trajtimin e puçrrave të bezdisshme të fytyrës veçanërisht, mund të vendosni pak uthull hudhre duke përdorur pak pambuk të pastër në lëkurën e prekur.
Për të forcuar flokët dhe për të parandaluar rënien e tyre, fërkoni në kokë pak uthull hudhre dhe lëreni atë për gjysmë ore para se të bëni dush.

Receta me uthull hudhre për kujdesin për flokët:
Përdorni uthullën e hudhrës për të hequr qafe zbokthin. Vendosni një filxhan me uthull hudhre në flokë. Lëreni në flokë për 1 orë dhe më pas shpëlajini me ujë të ngrohtë. Lajini si normalisht.