Zgjidh një cigane dhe zbulo mesazhin që ka

192

Cigania nr 1: Dëgjoni vetëm ata që ju duan. Mendime të tjera, nëse nuk bazohen në dashuri, mund të jenë të rrezikshme. Ka njerëz që po japin një sugjerim në jetën e të tjerëve. Ata e bëjnë këtë sepse nuk mund të jetojnë mirë. Ju jeni “specializuar në recetat magjike” për lumturinë dhe përmbushjen e të tjerëve, por kur ju duhet të bëni të funksionojë diçka në jetën tuaj, ju dështoni në kohë.

Cigania nr 2:Kushtojini vëmendje atyre që nuk i njihni. Ka aq shumë ligësi të fshehur në buzëqeshjet joshëse. Kujdes nga dashuritë që kalojnë, shpesh lënë shenja të dhimbshme që nuk do të kalojnë kaq lehtë. Kushtojini vëmendje shikimeve të atyre që nuk dinë si t’ju duan, shpesh ju bëjnë të harroni që ia vlen.

Cigania nr 3:Mos kini frikë të shikoni në pasqyrë. Në këtë fytyrë që ju keni, Perëndia ka vendosur të shprehë përsëri, dashurinë që Ai ka për botën. Mos u dekurajoni, edhe nëse e sotmja nuk është shumë e lumtur për ju. Mos i jep fund shpresave tuaja. Ende ka shumë për të bërë, ende ka shumë për të mbjellë dhe për të dashur në këtë jetë plot emocione.