E pabesueshme! Ja çfarë ndodh nëse rrini 1 orë në një vaske më ujë të nxehtë

245

E pabesueshme! Ja çfarë ndodh nëse rrini 1 orë në një vaske më ujë të nxehtëNëse aktiviteti fizik nuk është pika juaj më e fortë, ka një mënyrë tjetër shumë më relaksuese, për të djegur kalori.Studiuesit thonë se relaksimi në një banjë të nxehtë dhe duke bërë absolutisht asgjë, mund të jetë po aq i dobishëm për trupin tuaj sa një ecje prej 30 minutash.

Loading…

Një grup në Universitetin Loughborough në Angli, kreu studimin.Studiuesit gjetën se një orë relaks në vaskën e nxehtë me temperaturën 40 gradë, djeg rreth 130 kalori, që është përafërsisht sa sasia që djeg me gjysmë ore ecje.