Mijëra besimtarë mblidhen në Mekë për ditët e fundit të ramazanit

262

Qyteti më i shenjtë i islamit është plot me pelegrinë në ditën e fundit të agjërimit për Ramazan.

Foto nga lartësia tregojnë numrin e madh të besimtarëve që kanë udhëtuar në Mekë për festime fetare.

Loading…

Pelegrinët kanë ardhur nga e gjithë bota dhe janë mbledhur te Xhamia e Madhe si dhe në vende të tjera besimi.