Dy vellezrit vdi.qen ne lulen e rinis duke punuar ne kanal. Ata ishin agjerushme

280

Dy personat që kanë hum.bur jetën në mënyrë tragj.ike në Çair janë nga Koliçani i Epërm. Sipas policisë, ata janë të moshës 26 dhe 28 vjeçare. I lënd.uari është 54 vjeçar.

“Më datë 01.06.2019 rreth orës 11 është deno.ncuar se në rrugën ‘Kemal Sejfulla’ karshi poliklinikës Çair, gjatë gropimit të dheut me ekskavator për rrjetin ujësjellës, ka ardhur deri tek rrësh.qitja e dheut dhe si pasojë e kësaj tre trupa janë bllok.uar.

Loading…

Sponzoret

Dy nga personat 26 dhe 28 vjeçar kanë hum.bur jetën në vendngjarje, ndërsa personi i tretë 54 vjeçar me ndihmë të ndihmës së shpejtë është dërguar në Spitalin e Qytetit.”, thonë nga MPB për TV SHENJA.

Vde.kja e personave është konstatuar ekipe nga mjekësia ligjore. Për rastin janë njoftuar Prokuroria Themelore Publike dhe Inspektorati i punës.