Test Psikologjik : Cila nga këto nuk është një familje? Zbuloni të fshehtat e kësaj përgjigje

438

Zakonisht nuk ka asgjë për të frikësuar në lidhje me këtë lloj testesh, pasi psikologët i përdorin ato si një mjet për të monitoruar klientët e tyre dhe për të përcaktuar diagnozën. Varet nga ju që të përcaktoni se cila nga këto foto nuk është një tablo familjare.

1. Nëse zgjidhni këtë foto, ajo thekson se ju nuk jeni personi më familjar që ekziston. Pse kështu? Siç mund ta shohim në foto, babai është larg nga nëna dhe fëmija, duke sugjeruar që ai të mos jetë pjesë e kësaj familjeje. Duke zgjedhur këtë foto, ju me siguri zbuloni diçka për ju, si për shembull, ju jeni rritur pa një baba ose keni pasur një kohë të vështirë me babain.

Loading…

2. Nëse zgjidhni këtë foto atëherë urime! Ju keni një shëndet shumë të mirë mendor dhe jeni një person familjar. Ndërsa pamja flet vete, të dy prindërit nuk po i kushtojnë vëmendje fëmijës, veprimi i tyre në figurë është egoist pasi përqendrohen vetëm në nevojat e tyre. Zgjedhja juaj këtu zbulon shumë për ju, pasi ju menjëherë e vini në dukje figurën e “familjes së rreme”. Sipas jush, familja gjithmonë vjen së pari, ju jeni një person i dashur me zemër të pastër, i cili ëndërron që një ditë do të ketë familje të bukur për të ndarë gjithçka me ta.

3. Nëse ju zgjidhni këtë foto, atëherë ju vuani nga përvoja traumatike nga e kaluara. Familja në foto është e lumtur dhe kjo foto është figura më “familjare” nga të tre. Përzgjedhja e kësaj foto sugjeron se familja jote është e ndarë dhe ju ende vuani pasojat. Fakti që nuk keni një familje të lumtur dhe të dashur për momentin, ishte arsyeja që zgjodhët këtë foto, pasi e dini se si duhet të duket një tablo familjare.