Sot është një ditë he.lm mosketieri i parë na la. Agron Llakaj nuk i mban dot lo.tët

231

Nda.rja nga jeta e artistit të njohur Muhamet Liko, një prej figurave më të dashura dhe njohura të parodistëve të Vlorës, ka tris.htuar jo vetëm familjen dhe pjesëtarët e tjerë të grupit, por gjithë publikun e mbi të gjitha kolegët, me të cilët Meti u dhuroi emocione të pafundme publikut. I pari që ka reaguar rreth këtij lajmi të z.i për artin shqiptar ka qenë Agron Llakaj.

Loading…

Aktorët e humorit i kemi imagjinuar gjithë duke qeshur, ose edhe kur janë tejet seriozë, të na bëjnë për të qeshur… por jo për të qa,rë. Llakaj, nuk i mbajti dot lo.tët dje, kur mësoi hum.bjen e kolegut dhe mikut të tij, Muhamet Liko. Kaq shumë kujtime në vite, saqë e ka të vështirë që të ndajë qoftë edhe njërin prej tyre, në këtë ditë të tris.htë.

“Sot është një ditë e rën.dë, e hid.hur he.lm dhe e tris.htuar. Lajmi që ti Meti i dashur u nd.ave nga ne, jo thjesht më bëri të mos i mbaj lo.tët, por hum.bja është e madhe, jo thjesht fizike për ty Meti i dashur, por për humorin shqiptar dhe për të gjithë shqiptarët që hum.bëm një humorist të rrallë, familja njeriun e dashur dhe Vlora një nga legjionarët e humorit shqiptar. ‘Ata janë katër… Mosketieri i pare na la’. Lamt.umirë Meti i dashur…”, shkruan Llakaj në rrjetet sociale.