Pamje drithëruese/ Momenti i parë dhe i fundit për një nënë, me fëmijën në krahë

408

Laura Sheehan kurrë nuk do ta harrojë momentin kur mbajti djalin e saj për herë të parë në krahë. Por ky ishte edhe i fundit.

Më 19 qershor, dy vjet më parë, zonja Sheehan dhe burri i saj Brett sollën në jetë djalin e tyre Beau në një spital në jug të Francës.

Loading…

Por djalit të tyre të bukur, ende pa lindur, zemra e tij e vogël i kishte ndalur së rr,ahuri.

Beau ka lindur duke fjetur, dhe kjo është historia e zonjës Sheehan. Tani ajo e ka ndarë këtë foto, kujtim i paharrueshëm për të dhe bashkëshortin, dhe ka marrë mijëra shpërndarje në internet.

“Unë do ta mbaj gjithmonë në zemër fytyrën tënde të bukur”, shkroi ajo.

Ajo është nënë e dy femijeve te tjere.

“Nuk kishte asgjë, vetëm heshtje dhe unë vuaja dhe qaja, vetëm në heshtje, për zhurmën e të porsalindurit, për zhurmën e fëmijës tim”, shkruante Sheehan.