Gërvishtjet nga xhamat mund t’i z.hdukni shumë lehtë në këto mënyra

349

Xhamat janë të shtrenjta, dhe t’i ndërroni ato sa herë ju gërvishten sado pak do t’ju kushtojë shumë.. Lentet e gërvishtura nuk janë të pazakonta. Nëse syzet tuaja kanë rënë nga fytyra ndërsa ju po tregoni aftësitë tuaja “të çmendura” ose gjatë kohës që jeni duke u larguar nga shkallët në punë ose në shkollë, ato janë gërvishtur dhe s’mund të jetoni përgjithmonë me këtë apo të paguani shumë para për xhama të rinj. Shikoni këto mënyra për të rregulluar këtë problem me mjete rrethanore:

Loading…

Sodë buke:Pas pastrimit të syzeve me një leckë me mikrofibra, përzieni 1 lugë gjelle sode buke me 1 lugë çaji në një tas të vogël për të formuar një paste. Mbulo gjithë xhamin duke ushtruar pak presion dhe më pas fshijini. uthull mollë: është e mrekullueshme për gjithçka, duke përfshirë edhe pastrimin e syzeve. Provoni të përdorni disa pika uthull molle të bardhë me pak sode buke dhe pastroni shenjat e xhamave.

Shampo për beba: Përdorni një leckë me mikrofibra me pak shampo fëmijësh. Ka vetinë të zbusë gërvishtjet. Sapun dhe ujë: Kur gjithçka tjetër dështon, një zgjidhje e thjeshtë e sapunit dhe ujit me një leckë mikrofibre mund të jetë e mjaftueshme për të bërë këtë mashtrim.

Provoni të shtoni sode buke për pak cilësi që nuk do të dëm.tojë më tej lenten tuaj.