Arti shqiptar në z.i nda,het nga jeta pas sëmun.djes së rën dë një nga parodistët e Vlorës

256

Në ndryshim nga sot, kur për të parë një program humori mjafton të lëvizësh telekomandën nga një kanal në tjetrin, në fillim të viteve ’90 por edhe më vonë, i vetmi momenti kur mund të qeshje ishin skeçet e përgatitura për Vitin e Ri. Të mëdhenj e të vegjël gozhdoheshin deri në mesnatë para ekranit për të ndjekur artistët e tyre të preferuar,e sigurisht që parodistët e Vlorës ishin qershia mbi tortë që të gjithë e prisnim. Megjithatë nga sot ata nuk do të jenë më katër, por tre, pasi mbrëmjen e djeshme është ndarë papri.tur nga jeta në moshën 65-vjeçare aktori i njohur, Muhamet Liko.

Loading…

Muhamet Lika numëron qindra role në skenën e humorit me një aktivitet 41-vjeçar, si dhe shume tituj dhe çmime, ndërsa së fundmi është vlerësuar nga Presidenti i Republikës me titullin “Mjeshtër i madh”. Meti siç e thërrisnin të gjithë miqtë, ishte tërhequr nga skena prej disa kohësh për shkak të prob.lemeve me s.hëndetin. Ai i ishte nëns.htruar disa ndërh.yrjeve, por me sa duket artisti i madh nuk ia doli të fitonte. Nda.rja nga jeta e Muhamet Likës është një hum.bje e madhe për artin dhe kulturën shqiptare

ndërsa familja hu.mbi njeriun e s.htrenjtë të saj.