Zgjidh një letër shpirtërore dhe merr një mesazh për këtë të shtunë

275

Letra nr.1 Krajo- Kjo letër përshkruan një lule të egër që ka përmbushur sfidën e gurëve në rrugën e saj për të dalë në dritën e ditës. E rrethuar nga një atmosferë e shkëlqyer e dritës së artë, ekspozon madhështinë e vetes së saj të vogël. Pa turp, ajo është e barabartë me diellin më të shndritshëm. Kur ballafaqohemi me një situatë shumë të vështirë, ne kemi një zgjedhje: mund të jemi të zemëruar dhe të përpiqemi të gjejmë dikë ose diçka që duhet fajësuar për vështirësitë, ose mund të përballojmë sfidën dhe të rritemi.

Loading…

Lulja na tregon rrugën, sepse pasioni i saj për jetën e nxjerr atë nga errësira në dritë. Nuk ka kuptim të luftojmë kundër sfidave të jetës, ose të përpiqemi t’i shmangim ose t’i mohojmë ato. Ato janë aty dhe nëse fara duhet të bëhet lule, ne duhet të kalojmë përmes tyre. Kini guximin të rriteni në lulen që ju duhet të jeni.

Letra nr. 2 Rrufeja- Kjo letër përshkruan një kullë të djegur, të shkatërruar. Një burrë dhe një grua po hidhen prej saj jo sepse duan, por sepse nuk kanë zgjedhje. Në sfond ka një figurë transparente dhe medituese që përfaqëson vetëdijen e dëshmitarit. Ju mund ta ndjeni veten duke u dridhur mjaft tani, sikur toka të lëkundet nën këmbët tuaja. Ndjenja juaj e sigurisë është e sfiduar dhe tendenca e natyrshme është që ju të përpiqeni të mbani gjithçka që është e mundur. Por ky tërmet i brendshëm është i nevojshëm dhe jashtëzakonisht i rëndësishëm dhe, nëse e lejon, do të dalësh më e fortë dhe më e disponueshme për përvoja të reja. Mundohuni t’i shikoni gjërat negative përmes shkëputjes.

Letra nr. 3 Mbreti i ujit: sheruesi- Kjo letër përshkruan momentin kur plagët e groposura thellë dalin në sipërfaqe, të gatshme dhe në dispozicion për t’u shëruar. Figura në këtë letër është e lirë nga rrobat, e brishtë, e hapur ndaj prekjes së dashur të ekzistencës. Aura rreth trupit është e mbushur me dritë dhe cilësia e relaksimit, kujdesit dhe dashurisë që e rrethon atë, është duke e larguar luftën dhe vuajtjen. Në këtë qëndrim të hapjes dhe pranimit ju mund të shëroheni dhe të ndiheni mirë. Jetojeni një jetë si një qenie totale dhe pranoni gjërat, çfarëdo që të ndodhë. Papritmas, ju do të ndjeni një energji që nuk e keni ndjerë më parë.