Zgjidh një Buda dhe zbuloni të ardhmen tuaj

369

Mimika juaj është ajo që do t’ju bëjë të dukeni dhe dalloheni, dhe meqenëse Buda ka një shprehje të veçantë dhe unike për secilën prej këtyre letrave, , zgjidhni një syresh dhe gjeni se çfarë lloj mesazhi ka për të ardhmen tuaj:

Buda numër 1: Qëndroni ende me këmbët tuaja në mënyrë të vendosur në tokë dhe jeni bashkangjitur fuqishëm me të dashurit tuaj. Ju jeni një person i qetë dhe i arsyeshëm që kërkon një ekuilibër në jetë. Kjo është arsyeja pse çdo lloj ekstremi ju krijon shqetësime. Megjithëse ju intereson imazhi juaj, ju nuk jeni sipërfaqësor. Së shpejti do të përjetoni një ndryshim të madh në jetën tuaj të dashurisë. Nëse je vetëm, do të takosh dikë. Nëse ke një marrëdhënie, do të shkosh në nivelin e ardhshëm. Nëse jeni i martuar, pritni një kapitull të ri.Mesazhi nga Buda: Gjeni se çfarë ju jep forcën për të vazhduar rrugën tuaj drejt mençurisë!

Loading…

Buda numër 2: Ju jeni autonom dhe keni një karakter të fortë. Duket se asgjë nuk mund t’ju zemërojë apo t’ju mërzisë. Shumë shpesh ju i zgjidhni problemet tuaja vetë dhe nuk doni të kërkoni ndihmë nga të tjerët. Ju jeni shumë të talentuar, por jeni edhe të kujdesshëm dhe nuk doni të rrezikoni. Është koha të mendosh për disa ndryshime në jetën tënde. Tani është koha e duhur për të bërë diçka për të dalë nga ky vend. Nëse mund ta arrish këtë qëllim, do të zbulosh se jeta jote është shumë më tepër se një monotoni e përditshme. Mesazhi nga Buda: pavarësisht nga rruga që zgjidhni, jini plotësisht të pranishëm kur e ndiqni!

Buda numri 3: Ju jeni tolerant dhe vlerësoni diversitetin, pa marrë parasysh se çfarë është. Ju kurrë nuk jeni agresiv, pavarësisht situatës në të cilën ndodheni. Natyra juaj diplomatike ju ndihmon të kuptoni më mirë njerëzit rreth jush. Ekziston një situatë që ju dominon. Karta juaj tregon se mënyra më e mirë për t’u marrë me të është ballë për ballë. Qëndroni të patundur për qëndrimin tuaj, por mos harroni mirësinë që është karakteristika juaj më e fortë. Kjo do të çojë në ndryshime gjatë jetës tuaj. Mesazhi nga Buda: Largohuni nga njerëzit negativ, ata kanë një problem për çdo zgjidhje.

Buda numër 4: Gjithmonë vendosni të tjerët para vetes. Ju jeni personi nga i cili të tjerët kërkojnë ndihmë. Ju keni një shpirt të mirë dhe të lirë. Ndjenjat tuaja janë të thella dhe ju mund të jeni shumë të ndjeshëm ndaj komenteve negative, por mos e tregoni. Ju jeni dinjitoz dhe të qetë. Ju tashmë bëni shumë për njerëzit rreth jush dhe ju jeni jashtëzakonisht bujar. Por, për të vazhduar udhëtimin tuaj, do t’ju duhet të gjeni një mënyrë për t’u përqëndruar më shumë tek vetja. Tregoni dashurinë që meritoni dhe do të zbuloni se jeta mund të jetë thjesht e pabesueshme. Mesazh nga Buda: lumturia është një zgjedhje, jo një rezultat. Asgjë nuk mund t’ju bëjë të lumtur derisa të vendosni të jeni të lumtur.

Buda numër 5: Ju jeni një person me shumë qëllime dhe ëndrra. Ju jeni gjithashtu krijues: ky funksion është çelësi i suksesit në jetën tuaj. Ju jeni elokuent dhe i përshpirtshëm, lehtë mund t’i kuptoni njerëzit e tjerë dhe në shumë situata t’u jepni atyre mbrojtje dhe paqe. Për shkak se keni shumë plane, shpesh përjetoni ulje dhe ngritje emocionale.

Besoni në veten tuaj dhe gjithçka që dëshironi do të realizohet. Nëse jeni më i sigurt, do të vini re lehtësisht ndryshimet në jetën tuaj dhe do të jetë më e lehtë për të arritur rrugën e duhur. Në këtë mënyrë do të jeni më të hapur dhe më të sinqertë ndaj vetes. Ju keni forcë të madhe të brendshme. Mesazh nga Buda: Çdo mëngjes ju keni lindur përsëri. Ajo që ju jeni gati për të bërë sot, është gjëja më e rëndësishme.