Letrat e së ardhmes kanë një mesazh për ju!

331

Letra A: E ardhmja ju pret. Jeta juaj gjithmonë duket shumë e qetë, jo e dëshpëruar. Ndryshoni rrugën, askush nuk mund dhe duhet t’ju detyrojë të qëndroni vazhdimisht në portin e sigurt. A ju pëlqen të eksperimentoni: Hyni në detin e jetës dhe rrugët e udhëtimit që nuk janë ndërmarrë kurrë. Le të fryjë era, por edhe të jetë në gjendje për të trajtuar me velat e duhura. Ju jeni shumë të ndjeshëm, prekeni nga sytë e një fëmije dhe nga ngjyra e reve që shkelin shpejt në qiell. Nuk lejoni që të jeni të penguar nga frika dhe frika. Përqendrohu vetëm në atë që është e rëndësishme.

Mendja juaj ka nevojë për paqe të plotë. Harrojeni logjikën, hiqni atë që është e drejtë. Ju thjesht duhet të ndiheni në paqe me veten dhe ata përreth jush. Duaje veten më shumë dhe jetoni më shumë.

Loading…

Letra B: Hapni mendjen tuaj dhe projektohuni drejt horizonteve të reja. Ju pëlqen të shoqëroheni dhe të ndiheni pjesë e një komuniteti. Ti nuk e do vetminë, por vetëm njerëzit. Krahasimi, dialogu dhe mirëkuptimi janë udhëzimet themelore të mënyrës tuaj të të qenit dhe të menduarit. Do të të ndodhë që të mendoni të braktisni gjithçka, të hiqni dorë.

Ju kurrë nuk hiqni dorë, kjo ndodh në sajë të qëndrueshmërisë tuaj që keni arritur të shkoni aty ku jeni. Vendosmëria juaj është dritë në sytë e të tjerëve, ju jeni një burim frymëzimi për ata që vlerësojnë. Shikoni përreth jush, vëreni se çfarë janë të tjerët dhe vlerësoni atë që jeni. Vlera juaj është e pavlefshme, ju jeni një qenie unike dhe ju duhet të shkëlqeni, të ndriçoni gjithmonë e përsëri. Edhe kur pjesa tjetër e botës ju kërkon të fikni dritat e shpirtit.

Letra C: Ju jeni duke punuar shumë për t’i bërë të gjitha ëndrrat tuaja të realizohen në hapa të vegjël. Ju nuk iu pëlqen të shkatërroni ose të prishni kohën tuaj të çmuar. Ju jeni një person i sinqertë dhe i saktë dhe e dini mirë se çfarë dëshironi. Ju kurrë nuk keni qenë i përfshirë në diskutime me njerëz të tjerë.

Përkundrazi, gjithmonë përpiqeni t’i bëni ato të mendojnë. Ju jeni të qetë, shoku që të gjithë dëshirojnë ta kenë përkrah. Ju mund të pohoni veten dhe grushti juaj i fortë do t’ju shërbejë shumë në jetë. Ju keni aftësinë të vazhdoni të luftoni, madje edhe kur jeni të lodhur. Mos u dekurajoni, kurrë. Por fluturoni, udhëtoni në botë të tjera dhe lejoni t’iu udhëheqin ëndrrat dhe fantazia. Gjithçka së shpejti do të bëhet realitet i pabesueshëm.