Si të eleminoni shtresat e dhjamit në zonën e kurrizit…

285

Pjesa e pasme e trupit është ajo për të cilën kujdesemi më pak. Të gjithë njerëzit janë të fiksuar të tonifikojnë këmbët, barkun, vithet e kur vjen puna tek pjesa e shpatullave duket se kjo zonë është e harruar.

Loading…

Pas të 30-ave kur shtresat e dhjamit janë akumuluar ndër vite dhe mishi është i butë kuptojmë sa pak jemi marrë me zonën e pasme.

Nëse dëshironi që dhe pjesa e shpatullave të jetë e tonifikuar ju duhet të ushtroheni të paktën tre herë në jave.

Fotogaleria e mëposhtme përmledh disa ushtrime të thjeshta që mund t’i bëni në kushte shtëpie në mungesë të veglave (mjaftojnë dy pasha jo më shumë se 2 kg).