Ja me çfarë mund të zëvendësohet kafja e mëngjesit

696

Kafja e mëngjesit është për shumë njerëz e domosdoshme pasi i jep atyre energji për të filluar ditën.

Edhe pse kafeina e kafes ka shumë efekte pozitive në trup, ka gjithashtu dhe shumë efekte negative si; problemet në tretje, dhimbje koke madje edhe varësia ndaj kafesë, janë pak nga problemet që krijohen. Kjo është dhe arsyeja se pse njerëzit gjithnjë e me shumë përpiqen që të ndryshojnë dhe të kthehen te konsumimi i lëngjeve të tjera që do u japin atyre energjinë e nevojshme.

Redaksia e newsbomb.al ka renditur për ju lëngjet më të shëndetshme që mund t’i zëvendësoni me kafen e mëngjesit dhe të keni pikërisht të njëjtin rezultat.

Loading…

Çaj

Një flixhan caj ka tetoinë e cila ka të njëjtat efekte me kafeinën dhe është me e lehtë për t’u tretur në trup. Madje vitamina B dhe shumë antioksidues të tjerë gjenden vetëm në çaj dhe shërbejnë për energjinë dhe mirëqenien tonë.

Çaj Kobouha

Ky është një lloj i veçantë çaji i cili është pak i gazuar dhe ka prejardhje nga Azia. Sipas studimeve, bima e kobouha jep shumë energji dhe shumë persona e zëvendësojnë në vend të kafesë./newsbomb/