Zgjidh një pendë dhe zbulo të vërtetën mbi veten

390

Testi i pendës tregon llojin e personit që jeni në sferën tuaj emocionale: secila zgjedhje tregon cilësitë dhe virtytet e caktuara. Prirja për një zgjedhje në një përzgjedhje të objekteve, kafshëve ose diçka tjetër për të zgjedhur është gjithmonë tregues i personalitetit që na karakterizon.

Kjo gjë është shpesh subjekt i psikologjisë njohëse dhe degëve të tjera të kësaj disipline. Në këtë rast ne propozojmë disa lloje të pendëve, ndër të cilat duhet të zgjidhni një. E para është elasticiteti, duke treguar aftësinë për të pasur përgatitjen e duhur për t’u marrë me problemet e të gjitha llojeve me besim maksimal në mjetet e tyre. Kushdo që e zgjedh atë është një individ pozitiv dhe optimist.

Loading…

E dyta është ajo e krijimtarisë. Pra, ju jeni një shpirt i lirë, çuditshëm dhe plot imagjinatë. Për ndjeshmërinë dhe stuhinë e emocioneve që ju karakterizojnë. Penda e tretë është tregues i një kapaciteti të madh për intuitë. Shpesh ju jeni në gjendje të bëni zgjedhjen e duhur pa pasur nevojë të përgatisni ose të mendoni për pasojat. Dhe edhe nëse kjo gjë rezulton të jetë e gabuar, do të jeni të kënaqur.

Penda e katërt tregon se ju jeni njerëz bujarë. Altruistë nga natyra dhe pa kërkuar ndonjëherë asgjë për kthim. Ne kemi nevojë për më shumë njerëz si ju në botë. Të prirur për falje, gjithmonë të disponueshme dhe të gatshme për të nxitur guximin dhe besimin tek të tjerët. Dëmtimi juaj i vetëm është ndoshta vetëm që t’i preferoni të tjerët për veten. Pendë që tregojnë ndjeshmëri është e pesta. Kjo është aftësia për të kuptuar të tjerët dhe për t’i akorduar ato. Duke pasur këtë dhuratë ju lejon të jetoni më mirë pa dyshim.