Zgjidh çiftin që të duket më i lumtur dhe zbulo diçka për lidhjen tënde të dashurisë

350

Veçoritë e saj kryesore janë barazia, drejtësia dhe neturaliteti. Ndiheni mirë kur ngushëlloni të tjerët. Ndonjëherë keni një ndjesi izolimi dhe boshllëku, por është rezultat i fenomeneve ‘të tepruara’. Ju thjesht shkëlqeni kur krijohet kaos. Karakterizoheni nga fjalët e mëposhtme: pafajësi, pastërti, barazi, qartësi, organizmim dhe autonomi.

Kali i detit

Ndjeshmëri, dhembshuri, mirëkuptim. Jeni një prej atyre që mendojnë për të tjerët më parë, pastaj përveten. Njerëzit gjithmonë kërkojnë ndihmën tuaj. Ndiheni keq nga komentet negative të të tjerëve, por kurrë nuk e shfaqni. Njerëzit i tërheq karizma dhe atraktiviteti juaj. Ju karakterizon kreativiteti i lartë, i jepni gjithmonë një qasje personale asaj që bëni.

Loading…

Gjithçka juaja është ‘jo tradicionale’. Jeni idealist dhe ëndërroni një botë pa anët më të tmerrshme të realitetit. Njerëzit që nuk ju njohin mendojnë se jeni të çuditshëm sepse kaloni shumë kohë në botën tuaj imagjinare.

Kolibri
Ngjyrat që kanë kolibrat janë si një totem që ju ftojnë të shijoni ëmbëlsinë e jetës dhe këta njerëz e lënë pas negativitetin dhe shprehin shumë dashuri në përpjekjet e tyre të përditshme. U pëlqen të largohen nga ata njerëz që nuk janë të motivuar dhe përpiqen të mbrojnë veten nga negativiteti që i rrethon, por këtë e mbajnë brenda vetes, pasi kanë frikë se të tjerët mund t’i fajësojnë.

Elefanti

Jeni një njeri i jashtëzakonshëm të cilit padyshim mund t’i besohet. Jeni spotnan dhe i heshtur, mendoni për gjithçka para se të ndërrmerni një veprim. Gjithçka që bëni në jetë e trajtoni në mënyrë shumë të përgjegjshme. Jeni në ekuilibër dhe nuk ju dominojnë emocionet. Përndryshe bëheni kokëfortë, shumë emocionalë ose shumë të ftohtë dhe indiferentë.

Ujku
Jeni i bekuar për të qenit shumë pozitiv, optimit, brilant dhe xhentil. Ju pëlqen të keni mundësi t’i ndihmoni të tjerët. Jeni të duruar dhe i pranoni njerëzit ashtu siç janë, megjithatë nuk udhëhiqeni nga ato që thonë të tjerët. Nëse jeni vetëm për një kohë të gjatë, bëheni depresiv dhe thithni shumë negativitet.