4 gjëra te thjeshta qe te japin lumturinë ne jeten tende

298

4 gjëra ta jepin lumturinë:

1. Fëmija i respektueshëm qe te degjon qe sillesh mire me ty dhe ta degjin fjalen.

2. Gruaja e ndershme.Gruaja e mire e urte qe sillet mire me ty dhe familjen tende nuk eshte arrogante dhe kujdeset per gjithcka dhe sillet mire me prinderit e tu.

Loading…

3. Shoku i sinqertë.Shoku i mire qe nuk te le ne balte te largon nga gabimet dhe kujdeset dhe tregon veten e tij ne kohe te veshtire.

4. Fqinji i mire.Miresjellja ndaj komshive eshte tradite profetike dhe sjellja e mire dhe komshiu i mire ta ben jeten me te mire dhe te sigurt.