Sherr për pronat/ Burri që.llon gruan me shishe në mes të emisionit: Qepe gojën

290

Zënkat në familjet shqiptarë janë nga më të ndryshmet dhe ndonjëherë ndodhin edhe për arsyet më absurde.

Në seancën e sotme të rubrikës “Shihemi në gjyq”, dy bashkëshortë u vunë përballë njëri-tjetrit dhe situata degjeneroi në momente të tensionuara.

Loading…

Të lidhur në martesë prej 20 vitesh bashkëshorti e që.lloi gruan e tij me shishe uji pasi biseda u “nxeh” për shkak të problemit me pronën e tyre në një fshat të Durrësit.

Kjo ka qenë pikërisht arsyeja marrëdhënia e tyre në çift ishte ftohur së tepërmi.

Në vitin 1998 Qemali ka blerë 4 dynym tokë, 2 prej të cilëve thotë se me t’u bërë pronar i rregullt, do ua kalonte vëllezërve. Por Anila pretendon se vëllai i Qemalit, Sytkiu, e ka “riblerë” një pjesë të madhe të kësaj prone në vitin 2013 duke i paguar sërish para ish-pronarit dhe gjysma e shtëpisë së saj ka mbetur në pronën e pretenduar nga Sytkiu.