Zgjidh një muzë! Do të japë drejtimin e duhur, dhe frymëzim për jetën tënde

386

Muza e parë: Kjo muzë dëshiron të ju kujtojë se familja juaj është gjëja më e rëndësishme. Por mbani mend se një familje është ajo që ju zgjidhni për një njeri të dashur, që do të thotë që ju nuk duhet të jeni në lidhje gjaku. Familja juaj mund të përbëhet nga miq të ngushtë, të dashurit dhe të afërmit e të gjithë atyre me të cilët ju jeni në një farë mënyre të lidhur fort. Kurrë mos harroni se këta njerëz janë më të rëndësishmit në jetën tuaj. Ata mund të ndjejnë atë që ndjenë, të dijnë se çfarë po bëni dhe kuptojnë mendimet tuaja, madje pa folur.

Loading…

Muza e dytë: Kjo muzë dëshiron t’ju kujtojë se ndryshimi është pjesë e jetës dhe se nuk duhet të keni frikë. Ju keni filluar ciklin natyror të rritjes dhe zhvillimit, prandaj ju duket se çdo gjë në jetën tuaj po ndryshon. Pranojeni atë dhe dijeni se është pjesë e udhëtimit tuaj të jetës. Mos luftoni ndryshimet. Nëse ndiheni keq, menjëherë duhet të bëni diçka për të shkaktuar një ndryshim. Kurrë mos harroni se keni shumë për të ofruar botës, prandaj mos e mbyllni veten në mendimet tuaja.

Muza e tretë: Kjo muzë dëshiron t’ju kujtojë që të filloni të mendoni për një person të denjë i cili krijon themelin e shtëpisë së tij. Kjo shtëpi është në të vërtetë jeta juaj, qoftë nëse bëhet fjalë për të studiuar, një karrierë, një zgjedhje të re të jetës, një dietë të re … vendosni se ku do të shkoni dhe se si lëvizni. Por mos u nxitoni, merrni kohë për të arritur të gjitha qëllimet tuaja dhe besoni në vizionin tuaj. Sapo të kuptoni saktësisht se çfarë dëshironi, nuk do të jeni në gjendje të bëni gabime.

Muza e katërt:
Kjo muzë dëshiron t’ju kujtojë energjinë dhe mençurinë e ëndrrave. Ndoshta tani po shikoni, mendoni për veten dhe analizoni veprimet tuaja, prandaj mos u nxitoni: merrni kohë të mjaftueshme për të menduar, për të ëndërruar ose për të vepruar. Përgjigjuni të gjitha pyetjeve dhe gjeni zgjidhje për të gjitha problemet e fshehura në ju. Është koha për të dëgjuar, prandaj dëgjojini mendimet tuaja. Kjo muzë ju inkurajon që të dilni nga mendja praktike dhe logjike për të hyrë në të gjitha objektivat tuaja me qetësi dhe gëzim.