Jeni çift A, B apo C? Zbuloni më shumë për karakterin tuaj

437

Marrëdhëniet tona ndërpersonale mund të thonë shumë për atë që jemi. Shpesh ne as nuk e kuptojmë, por mënyra me të cilën vendosemi me partnerin tonë zbulon personalitetin tonë të vërtetë dhe karakterin tonë. Në imazhin që ne propozojmë (burimi: Fidelity House), shohim tre lloje të çifteve. Secila nga këto nxjerr në pah një lloj tjetër personaliteti.

Loading…

Për shembull, nëse jeni më i ngjashëm me Çiftin A, kjo do të thotë që ju jeni një çift shumë i këndshëm, i mirë dhe mbi të gjitha të dashuruar. Ju nuk ju pëlqen të “jepni një shfaqje” publike, por jetoni me shumë fanatizëm intimitetin tuaj. Ju kujdeseni për partnerin tuaj dhe lumturinë e tij.

Çifti B thekson dy njerëz që janë në gjendje të përjetojnë historinë në një mënyrë intensive dhe të pasionuar. Dashuria ju jep siguri dhe doni të jetoni sa më plotësisht të jetë e mundur. Pikërisht për shkak të rëndësisë së dashurisë në jetën tuaj, ju do të bëni diçka për t’i bërë ata që janë përreth jush të lumtur. Çifti C në vend të kësaj është një shenjë e një dashurie të pastër dhe të sinqertë, të pasionuar dhe gjithmonë në maksimum. Të dy partnerët kanë respekt të madh për njëri-tjetrin dhe janë shumë përkrahës për njëri-tjetrin në fatkeqësi.